Skip to main content

Traprenovaties; hout of pvc?

De Paal parket - Houten vloer

Een traprenovatie gaat verder dan alleen nieuwe treden. Wat past bij je interieur? Kies je voor hout of voor PVC? En wat zijn de mogelijkheden als het gaat om antislip, slijtvastheid en een geluiddempende afwerking ?

Duurzaamheid en veiligheid staan bij De Paal voorop en daarom werken wij alleen met de beste materialen en geven wij advies op maat. Met passie, precisie en perfectie voorzien wij jouw trap van een nieuw uiterlijk in 2 dagen.  Laat jouw trap renoveren door De Paal. Wij hebben hier zelfs de Nederlands Kampioen parketleggen voor in huis!

Check onderstaande projecten of stel je vraag via 073-5495971info@depaalparket.nl

Rozemarijn DPP

Traprenovatie met hout

Sterk, duurzaam en een warme uitstraling

Bij een traprenovatie komen heel wat technische aspecten kijken, zoals de ideale afmetingen van de traptredes en een geluiddempende factor. De speciale lijm die wij gebruiken zorgt naast een stevige montage ook voor de hoogst mogelijke geluidsdemping van jouw trap. Bij een houten traprenovatie zijn wij uniek in de precisie van het paszagen van de traptredes waardoor er nauwelijks kit aan te pas hoeft te komen. Daarnaast werken wij altijd met een paslat aan de onderzijde van de traptredes. Dit brengt extra stevigheid en zorgt ervoor dat de neus van de trede op zijn plaats blijft!

Traprenovatie met PVC

Geluiddempend, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor je traprenovatie, dan is PVC een uitstekende keus. De PVC kwaliteitsmaterialen die wij gebruiken zijn gegarandeerd slijtvast en stootbestendig. Het is vrijwel onmogelijk om in deze materialen krassen te krijgen, daar mag je ons aan houden. Antislip? Jazeker! Wij besteden veel aandacht aan veiligheid en gebruiken daarom alleen de beste materialen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over uitglijden op de trap. Dit alles maakt dat PVC een populaire keuze is voor uw traprenovatie.

Gemaakt door specialisten

Een complete traprenovatie is een specialistische klus welke vraagt om precisie en perfectie. De trap moet namelijk perfect aansluiten op de vloer en laten wij daar nou net ons vakmanschap van gemaakt hebben. Rozemarijn is een van onze specialisten die jouw trap binnen de kortste keren kan voorzien van een stijlvolle nieuwe look. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, hout of PVC, materiaal en afwerkopties? Onze specialisten adviseren je hier graag over!

Met precisie en perfectie maken wij de mooiste trappen met de beste materialen!

Complete traprenovatie in 2 dagen?

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprekMail met ons