Skip to main content

PVC-vloeren

Eigentijds, praktisch en aantrekkelijk geprijsd

Wil je de beleving van hout zo goed mogelijk benaderen, maar wil je ook genieten van een volledig onderhoudsvrije vloer? Dan is een pvc-vloer de perfecte oplossing. Een pvc-vloer is gemaakt van kunststof, maar is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Bovendien heeft een pvc-vloer een aantal belangrijke voordelen: zo hebben deze vloeren een lage aanschafprijs en zijn ze watervast, zodat ze ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld je badkamer, toilet of zwembadruimte.

Zelfs als échte houtliefhebbers moeten wij het toegeven: pvc biedt een prima alternatief voor wie een praktische vloer zoekt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden of wil je zelf eens ervaren hoe zo’n pvc-vloer eruit ziet en aanvoelt? Maak een afspraak in onze showroom, we vertellen je graag meer!

Kleuropties

Je pvc-vloer is leverbaar in verschillende structuren en kleuropties. Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet. Wij geloven echter dat je de beleving van je vloer niet op een plaatje kunt zien. En we weten uit ervaring dat je het beste beeld krijgt van de mogelijke kleuren wanneer je ze in onze showroom ziet. Daarom ontvangen wij je graag voor een persoonlijk adviesgesprek. We geven je dan een deskundig advies over de vloer die bij jou past!

De Paal - Vloeren - Kleuren - Taupe
De Paal - Vloeren - Kleuren - Summer Beach
De Paal - Vloeren - Kleuren - Double Alaska White
De Paal - Vloeren - Kleuren - Golden Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Blank
De Paal - Vloeren - Kleuren - Summer Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Begone
De Paal - Vloeren - Kleuren - Mature
De Paal - Vloeren - Kleuren - Alaska White-
De Paal - Vloeren - Kleuren - Country Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Dark Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Walnut Dark
De Paal - Vloeren - Kleuren - Distressed
De Paal - Vloeren - Kleuren - Livid
De Paal - Vloeren - Kleuren - Foggy
De Paal - Vloeren - Kleuren - Pebble
De Paal - Vloeren - Kleuren - Antracite
De Paal - Vloeren - Kleuren - Antiquity
De Paal - Vloeren - Kleuren - Rivet
De Paal - Vloeren - Kleuren - Ruthless
De Paal - Vloeren - Kleuren - Shell Grey
De Paal - Vloeren - Kleuren - North Sea
De Paal - Vloeren - Kleuren - Black Forest
De Paal - Vloeren - Kleuren - Pitch

Behandeling

Je pvc-vloer hoeft in principe niet behandeld te worden om slijt- en krasvast te worden. Ook verandert de uitstraling van je pvc-vloer niet wanneer je deze behandelt. Wel kan het raadzaam zijn om een beschermlaag van polyurethaan (een slijtvaste kunststof) aan te brengen. Een pvc-vloer is eenvoudig zelf te onderhouden. Wil je hier meer over weten? Lees meer over het zelf uitvoeren van het vloeronderhoud of maak je keuze uit onderhoudsproducten in onze webshop.

Legwijzen

Onze pvc-vloeren zijn te leggen in de patronen visgraat, hongaarse punt en reguliere rechte ‘planken’. Elk patroon geeft een eigen sfeer en uitstraling. Tijdens een bezoek aan onze showroom kun je alle legwijzen zelf bekijken én adviseren wij je graag!

PVC-vloeren

Rechte plank

Neutraal, rustig en tijdloos. Een houten vloer die je legt als reguliere rechte planken, biedt rust in de ruimte en is nauwelijks aan trends onderhevig.

De Paal - Vloeren - patroon rechte plank

PVC-vloeren

Visgraat

Een visgraatmotief brengt samenhang in de ruimte, maakt de ruimte optisch breder en verbindt verschillende ruimtes met elkaar. Traditioneel én weer helemaal van nu.

De Paal - Vloeren - patroon visgraat

PVC-vloeren

Hongaarse punt

De Hongaarse punt brengt contrast in de ruimte en vormt banen naar het licht toe. Je hebt de keuze uit hoeken van 45 of 60 graden. Iedere optie heeft zijn eigen uitstraling.

De Paal - Vloeren - patroon hongaarse punt

Vloerverwarming en -koeling

In de winter genieten van de heerlijke warmte van vloerverwarming? En in de winter een aangename koelte creëren in huis? Onze pvc-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarmee vormen ze een perfecte combinatie van een sfeervolle uitstraling en een ultiem comfort. Wij adviseren je hier graag over!

Eigenschappen pvc-vloeren

De belangrijkste eigenschappen van een pvc-vloer op een rij:

  • Vrijwel niet van hout te onderscheiden
  • Onderhoudsvrij
  • Vochtwerend
  • Slijtvast
  • Werkingsvrij
  • Zeer geluidsarm
  • Ook geschikt voor natte ruimtes (zoals de badkamer)
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • In alle stijlen leverbaar
De Paal Parket Planken vloeren

Veel gestelde vragen over pvc-vloeren

Kan ik vloerstalen lenen om te zien hoe de vloer bij mij thuis overkomt?

Natuurlijk! We vinden het belangrijk dat je het juiste gevoel krijgt bij je vloer. Onze stalen zijn lekker groot, zodat je goed kunt bekijken hoe de vloer het bij jou thuis doet. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Waarom werkt De Paal met eigen vloerenleggers?

Dit doen we, omdat we dan zeker weten dat we met echte vakmensen te maken hebben, die binding hebben met ons bedrijf. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare en betrokken vloerenleggers met hart voor hout. Passie, precisie en perfectie staan bij onze mensen centraal! Bovendien kunnen we onze eigen leggers precies inzetten wanneer dat nodig is (oftewel: wanneer het in jouw agenda past).

Een van deze vloeren in het
echt bekijken?

Plan een adviesgesprek