Skip to main content

Onze vloeren

De Paal parket - Houten vloer

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben we hart voor stijl. We denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past!

Wij geloven dat sfeer, ambacht, kleur en beleving van onze houten vloeren niet tot hun recht komen op een plaatje. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier geven we je een deskundig advies én kun je al onze vloertypen zelf zien en ervaren. Bovendien vind je hier het grootste aanbod houten vloeren in Noord-Brabant. De passie van onze vakmensen en de service van ons familiebedrijf krijg je er altijd bij!

Hart voor

Detail

Onze leggers leggen je vloer zoals ze hem thuis ook zouden leggen. Met passie, precisie en perfectie. En met oog voor ieder detail.

Vloeren gelegd

Hart voor

Hout

Hout is letterlijk en figuurlijk leven. Het zorgt voor warmte en sfeer, voor een gezond leefklimaat en een groene wereld. Bij De Paal hebben we hart voor hout: het mooiste materiaal ter wereld!

Jaar ervaring in houtbewerking

Hart voor

Service

Ambacht en beleving eindigen niet op het moment dat wij de vloer hebben gelegd. Ook daarna blijven we je graag van dienst! Met een goed advies en/of vakkundige onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurten per jaar

Hart voor

Je thuis

Van je huis een echt thuis maken. Waar jij je prettig, comfortabel en op je gemak voelt. Je vloer levert hier een grote bijdrage aan. Wij adviseren je graag over stijl, kleur en sfeer.

Gegeven adviezen per jaar

Vragen over ons aanbod?

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek