Skip to main content

Onze vloeren

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben we hart voor stijl. We denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past!

Wij geloven dat sfeer, ambacht, kleur en beleving niet tot hun recht komen op een plaatje. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier geven we je een deskundig advies én kun je al onze vloertypen zelf zien en ervaren. Bovendien vind je hier het grootste aanbod houten vloeren in Noord-Brabant. De passie van onze vakmensen en de service van ons familiebedrijf krijg je er altijd bij!

Kleuropties

Je vloer is leverbaar in een breed scala aan houtsoorten en kleuropties! Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet. Wij geloven echter dat je ambacht en beleving niet op een plaatje kunt zien. En we weten uit ervaring dat je het beste beeld krijgt van de mogelijke kleuren wanneer je ze in onze showroom ziet. Daarom ontvangen wij je graag voor een persoonlijk adviesgesprek. We geven je dan een deskundig advies over de houten vloer die bij jou past!

De Paal - Vloeren - Kleuren - Taupe
De Paal - Vloeren - Kleuren - Summer Beach
De Paal - Vloeren - Kleuren - Double Alaska White
De Paal - Vloeren - Kleuren - Golden Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Blank
De Paal - Vloeren - Kleuren - Summer Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Begone
De Paal - Vloeren - Kleuren - Mature
De Paal - Vloeren - Kleuren - Alaska White-
De Paal - Vloeren - Kleuren - Country Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Dark Oak
De Paal - Vloeren - Kleuren - Walnut Dark
De Paal - Vloeren - Kleuren - Distressed
De Paal - Vloeren - Kleuren - Livid
De Paal - Vloeren - Kleuren - Foggy
De Paal - Vloeren - Kleuren - Pebble
De Paal - Vloeren - Kleuren - Antracite
De Paal - Vloeren - Kleuren - Antiquity
De Paal - Vloeren - Kleuren - Rivet
De Paal - Vloeren - Kleuren - Ruthless
De Paal - Vloeren - Kleuren - Shell Grey
De Paal - Vloeren - Kleuren - North Sea
De Paal - Vloeren - Kleuren - Black Forest
De Paal - Vloeren - Kleuren - Pitch

Legwijzen

Onze houten vloeren zijn, afhankelijk van de keuze die je maakt voor multiplank, massief hout of traditioneel parket, te leggen in de patronen visgraat, hongaarse punt, reguliere rechte planken, elleboog, ladder en versailles. Elk patroon geeft een eigen sfeer en uitstraling. Tijdens een bezoek aan onze showroom kun je alle legwijzen zelf bekijken én adviseren wij je graag!

Rechte plank

Neutraal, rustig en tijdloos. Een houten vloer die je legt als reguliere rechte planken, biedt rust in de ruimte en is nauwelijks aan trends onderhevig.

De Paal - Vloeren - patroon rechte plank

Versaille

Met de legwijze ‘Versailles’ ademt je vloer de authentieke sfeer van een Frans kasteel uit de 17e eeuw. Klassiek en uniek, voor de echte liefhebbers.

De Paal - Vloeren - patroon versaille

Visgraat

Een visgraatmotief brengt samenhang in de ruimte, maakt de ruimte optisch breder en verbindt verschillende ruimtes met elkaar. Traditioneel én weer helemaal van nu.

De Paal - Vloeren - patroon visgraat

Elleboog

Het elleboogpatroon is een visgraatmotief, dat we een kwartslag draaien. Net zoals de visgraat is de elleboog verkrijgbaar in verschillende hoogte-breedte-verhoudingen.

De Paal - Vloeren - patroon elleboog

Hongaarse punt

De Hongaarse punt brengt contrast in de ruimte en vormt banen naar het licht toe. Je hebt de keuze uit hoeken van 45 of 60 graden. Iedere optie heeft zijn eigen uitstraling.

De Paal - Vloeren - patroon hongaarse punt

Ladder

Onderscheidend en uitgesproken. Voor wie graag iets anders wil. Dat is het ladderpatroon. Het is te leggen in verschillende breedtes en verhoudingen.

De Paal - Vloeren - patroon ladder

Houten trapbekleding

Een trap is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch en noodzakelijk middel maar vaak ook een eyecatcher in een ruimte. Voor een houten traprenovatie of houten trapbekleding kun je bij ons zeker terecht. Het is zelfs mogelijk om de gekozen houtsoort en houtkleur door te leggen op de trap zodat er een prachtig geheel ontstaat. Zowel de houten vloer als de trapbekleding komen uit onze eigen fabriek waardoor wij in kunnen spelen op jouw wensen.

De Paal
De Paal - Vloeren

Hart voor

Detail

Onze leggers leggen je vloer zoals ze hem thuis ook zouden leggen. Met passie, precisie en perfectie. En met oog voor ieder detail.

Vloeren gelegd

Hart voor

Hout

Hout is letterlijk en figuurlijk leven. Het zorgt voor warmte en sfeer, voor een gezond leefklimaat en een groene wereld. Bij De Paal hebben we hart voor hout: het mooiste materiaal ter wereld!

Jaar ervaring in houtbewerking

Hart voor

Service

Ambacht en beleving eindigen niet op het moment dat wij de vloer hebben gelegd. Ook daarna blijven we je graag van dienst! Met een goed advies en/of vakkundige onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurten per jaar

Hart voor

Je thuis

Van je huis een echt thuis maken. Waar jij je prettig, comfortabel en op je gemak voelt. Je vloer levert hier een grote bijdrage aan. Wij adviseren je graag over stijl, kleur en sfeer.

Gegeven adviezen per jaar

Vragen over ons aanbod?

Plan een adviesgesprek