Skip to main content

Onze vloeren

De Paal parket - Houten vloer

Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben we hart voor stijl. We denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Met een vloer die perfect bij je past!

Wij geloven dat sfeer, ambacht, kleur en beleving van onze houten vloeren niet tot hun recht komen op een plaatje. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier geven we je een deskundig advies én kun je al onze vloertypen zelf zien en ervaren. Bovendien vind je hier het grootste aanbod houten vloeren in Noord-Brabant. De passie van onze vakmensen en de service van ons familiebedrijf krijg je er altijd bij!

Kleuropties

Je vloer is leverbaar in een breed scala aan houtsoorten en kleuropties! Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet. Wij geloven echter dat je ambacht en beleving niet op een plaatje kunt zien. En we weten uit ervaring dat je het beste beeld krijgt van de mogelijke kleuren wanneer je ze in onze showroom ziet. Daarom ontvangen wij je graag voor een persoonlijk adviesgesprek. We geven je dan een deskundig advies over de houten vloer die bij jou past!

De Paal - Houten vloeren - Taupe
De Paal - Houten vloeren - Summer Beach
De Paal - Houten vloeren - Double Alaska White
De Paal - Houten vloeren - Golden Oak
De Paal - Houten vloeren - Blank
De Paal - Houten vloeren - Summer Oak
De Paal - Houten vloeren - Begone
De Paal - Houten vloeren - Mature
De Paal - Houten vloeren - Alaska White-
De Paal - Houten vloeren - Country Oak
De Paal - Houten vloeren - Dark Oak
De Paal - Houten vloeren - Walnut Dark
De Paal - Houten vloeren - Distressed
De Paal - Houten vloeren - Livid
De Paal - Houten vloeren - Foggy
De Paal - Houten vloeren - Pebble
De Paal - Houten vloeren - Antracite
De Paal - Houten vloeren - Antiquity
De Paal - Houten vloeren - Rivet
De Paal - Houten vloeren - Ruthless
De Paal - Houten vloeren - Shell Grey
De Paal - Houten vloeren - North Sea
De Paal - Houten vloeren - Black Forest
De Paal - Houten vloeren - Pitch

Legwijzen

Onze houten vloeren zijn, afhankelijk van de keuze die je maakt voor multiplank, massief hout of traditioneel parket, te leggen in de patronen visgraat, hongaarse punt, reguliere rechte planken, elleboog, ladder en versailles. Elk patroon geeft een eigen sfeer en uitstraling. Tijdens een bezoek aan onze showroom kun je alle legwijzen zelf bekijken én adviseren wij je graag!

Rechte plank

Neutraal, rustig en tijdloos. Een houten vloer die je legt als reguliere rechte planken, biedt rust in de ruimte en is nauwelijks aan trends onderhevig.

De Paal - Houten vloer - patroon rechte plank

Versaille

Met de legwijze ‘Versailles’ ademt je vloer de authentieke sfeer van een Frans kasteel uit de 17e eeuw. Klassiek en uniek, voor de echte liefhebbers.

De Paal - Houten vloer - patroon versaille

Visgraat

Een visgraatmotief brengt samenhang in de ruimte, maakt de ruimte optisch breder en verbindt verschillende ruimtes met elkaar. Traditioneel én weer helemaal van nu.

De Paal - Houten vloer - patroon visgraat

Elleboog

Het elleboogpatroon is een visgraatmotief, dat we een kwartslag draaien. Net zoals de visgraat is de elleboog verkrijgbaar in verschillende hoogte-breedte-verhoudingen.

De Paal - Houten vloer - patroon elleboog

Hongaarse punt

De Hongaarse punt brengt contrast in de ruimte en vormt banen naar het licht toe. Je hebt de keuze uit hoeken van 45 of 60 graden. Iedere optie heeft zijn eigen uitstraling.

De Paal - Houten vloer - patroon hongaarse punt

Ladder

Onderscheidend en uitgesproken. Voor wie graag iets anders wil. Dat is het ladderpatroon. Het is te leggen in verschillende breedtes en verhoudingen.

De Paal - Houten vloer - patroon ladder

Houten trapbekleding

Een trap is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch en noodzakelijk middel maar vaak ook een eyecatcher in een ruimte. Voor een houten traprenovatie of houten trapbekleding kun je bij ons zeker terecht. Het is zelfs mogelijk om de gekozen houtsoort en houtkleur door te leggen op de trap zodat er een prachtig geheel ontstaat. Zowel de houten vloer als de trapbekleding komen uit onze eigen fabriek waardoor wij in kunnen spelen op jouw wensen.

De Paal Parket
De Paal Parket - Vloeren

Hart voor

Detail

Onze leggers leggen je vloer zoals ze hem thuis ook zouden leggen. Met passie, precisie en perfectie. En met oog voor ieder detail.

Vloeren gelegd

Hart voor

Hout

Hout is letterlijk en figuurlijk leven. Het zorgt voor warmte en sfeer, voor een gezond leefklimaat en een groene wereld. Bij De Paal hebben we hart voor hout: het mooiste materiaal ter wereld!

Jaar ervaring in houtbewerking

Hart voor

Service

Ambacht en beleving eindigen niet op het moment dat wij de vloer hebben gelegd. Ook daarna blijven we je graag van dienst! Met een goed advies en/of vakkundige onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurten per jaar

Hart voor

Je thuis

Van je huis een echt thuis maken. Waar jij je prettig, comfortabel en op je gemak voelt. Je vloer levert hier een grote bijdrage aan. Wij adviseren je graag over stijl, kleur en sfeer.

Gegeven adviezen per jaar

Vragen over ons aanbod?

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek