Skip to main content

Over ons

De Paal parket - Houten vloer

De Paal

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat wij bij De Paal doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook onze missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen we door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van onze klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop.

Ons hart voor hout begint in onze eigen werkplaats, die de sfeer ademt van oude ambachten: elke plank wordt hier uitgepakt en naar wens van de klant bewerkt. Van zagen tot oliën, van het aanbrengen van de juiste kleur tot trommelen voor een ‘geleefd’ effect: we doen het allemaal zelf. We hebben een gespecialiseerde kennis en ervaring, en weten dan ook precies waar we over praten.

Al deze liefde voor hout, de kennis over hout en de bijbehorende ambacht komen samen in ons team. Samen maken wij unieke houten vloeren voor het leven.

Caspar & Jody Schellekens.

Maak kennis met onze mensen
De Paal - Jody en Casper
De Paal - Houten vloer egaliseren
De Paal Parket

Hart voor

Sfeer

Van borrels tot bbq… bij De Paal staan we voor de sfeer en gezelligheid van een echt familiebedrijf. Laagdrempelig, gemoedelijk en met een flinke dosis humor.

Getapte biertjes

Hart voor

Samenwerking

Zonder onze leveranciers en partners in het vakgebied kunnen wij niks. Daarom werken we graag aan langetermijn-relaties en een duurzame samenwerking.

Samenwerkingspartners

Hart voor

De maatschappij

Snuffelstages, gastlessen, sponsorprogramma’s en social return. Bij De Paal hebben we hart voor de mensen om ons heen. We laten hen graag leren & groeien!

Stagiaires in 2023

Hart voor

Ondernemen

Bij De Paal zijn we ondernemers in hart en nieren. Begonnen in 1970 als meubelfabriek, zijn we ons steeds blijven ontwikkelen, met inmiddels de derde generatie aan het roer.

Jaar ambacht en ondernemerschap

Onze mensen

Onze mensen vormen onze belangrijkste kracht. Zij maken immers iedere dag het verschil voor onze klanten. Daarom besteden we bij De Paal bewust veel aandacht aan hen. Aan hun welzijn, werkgeluk en de teamspirit, maar ook aan hun groei en ontwikkeling. En op hun beurt besteden zij graag veel persoonlijke aandacht aan onze klanten én het werk dat ze voor hen verrichten. Wat hen bindt? Hun hart voor hout en het streven naar perfectie. Want iedereen staat er hetzelfde in: het moet vooral goed zijn! En een vloer leggen we alleen zoals we hem thuis ook zouden willen zien. Met passie, plezier en precisie werken onze mensen aan de mooiste vloeren.

De Paal - Onze mensen - Jaimy

Tim
Senior productiemedewerker

De Paal Parket

Petra Putmans
Werkvoorbereider

Maak kennis met onze mensen
De Paal houten vloer - Over ons - Historie

Onze historie

Bij De Paal zijn we trots op onze historie, die teruggaat tot de overgrootvader van huidige eigenaar Caspar. Deze overgrootvader, Janus Schellekens, werd vroeger al ‘De Paal’ genoemd. Die bijnaam had hij te danken aan een grenspaal die bij zijn boerderij stond, en die het punt markeerde waar drie Brabantse dorpen aan elkaar grensden. Caspar’s opa begon in de kippenschuur met het maken van massief eiken meubels en in 1970 werd meubelfabriek De Paal officieel opgericht door vader Ad Schellekens. In de jaren ’80 was meubelfabriek De Paal dan ook een grote werkgever in de regio met bijna 100 medewerkers. Toen Caspar het roer overnam, koos hij ervoor De Paal voort te zetten als bedrijf dat gespecialiseerd was in parket en houten vloeren. De sterke waarden van ons familiebedrijf, onze passie voor hout en de decennialange kennis en ervaring nemen we graag mee naar de toekomst!

Onze ambacht

Onze ambachtelijke achtergrond vind je terug in onze eigen werkplaats en fabriek die aan onze showroom grenst. In onze zagerij en oliestraat zorgen wij tot in detail voor de gewenste maten en kleuren die besproken zijn met de klant. In combinatie met de vakmensen die de vloer met passie en precisie komen leggen en de kwaliteit ons product is De Paal al jaren een vertrouwd adres. Onze focus ligt overigens niet alleen op ambacht. Wij ondernemen namelijk vanuit ons hart en zijn continu bezig met het pionieren op het gebied van de nieuwste en duurzaamste technieken om de toekomst mee in te kunnen en te zorgen voor dat perfecte thuisgevoel.

Garantie

Wij leveren met veel passie en precisie je houten vloer waarvan je nog vele jaren probleemloos kunt gaan genieten. Wij doen er dan ook alles aan om hiervoor te zorgen en daarom werken wij met een dubbel garantiesysteem. De Paal is namelijk aangesloten bij CBW, de Centrale Branchevereniging Wonen. Daardoor ben je als klant zeker van een goede productgarantie & aanbetalingsregeling en een onafhankelijke geschillenbeslechter. Lees hier verder of check www.cbw-erkend.nl voor meer informatie. Bij De Paal durven wij een dubbele garantie te geven door bovenop deze goede CBW-voorwaarden onze eigen garantieregeling te hanteren. Deze regeling geldt voor de duur van 10 jaar (na aankoop) op de vloer en de montagewerkzaamheden. Dat beslist toch nét wat fijner!

Download CBW voorwaarden van de woonbranche
De Paal - Adviesgesprek parket vloer

Nieuwsgierig naar
onze vacatures?

De Paal parket - Houten vloer
Ga naar Werken bij