Skip to main content

Werken bij

De Paal parket - Houten vloer

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen het team van De Paal? Check daarvoor onderstaande vacature(s) of richt je open sollicitatie aan hr@depaalparket.nl en laat ons weten waarom wij de plank volledig mis slaan als we niet met jou in contact komen.

Senior Verkoopadviseur

Ben jij een kei in klantrelaties opbouwen?

Wij zoeken een Senior Verkoopadviseur die ons (verkoop)team komt versterken!

Bij ons wordt de klant in de watten gelegd én jij weet precies wat hun wens is. Wij streven naar 100% tevreden klanten en nieuwe aanwas door mond-tot-mond reclame. Acquisitie is in deze rol dus ook absoluut niet aan de orde. Wat ga je dan wel doen? Je ontvangt onze klanten in de showroom en toont oprechte interesse, nieuwsgierigheid en bouwt een klantrelatie op. Daarnaast werk je de offerte uit en volg je deze goed op totdat de handtekening is gezet.

Denk jij na het lezen hiervan: dit is mijn job! Neem dan contact op met contact op met Joost van Lef Recruitment via 06-34371365 of joost@lefrecruimtent.nl  Zij regelen voor ons de hele sollicitatieprocedure en via hen kom je bij een goede match vanzelf bij ons aan tafel. Tot snel!

Website-vacature-foto-1600x900-pixels-3

PVC Vloerenlegger

Ben jij onze nieuwe PVC vakman?

Wil jij werken met hoogwaardige PVC kwaliteitsproducten en heb jij al enige ervaring op zak? Dan zou het zomaar kunnen dat jij onze nieuwe collega bent! Wij zijn namelijk op zoek naar een PVC vloerenlegger die zijn hand niet omdraait voor taken zoals de vloer voorbehandelen / egaliseren en randafwerking. Communicatief ben je enthousiast en correct en daarbij houd je ervan om bij een gezellig team te horen!

Past dit bij jou?  Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar hr@depaalparket.nl t.a.v. Caspar Schellekens

De Paal - Houten vloer woonkamer

Parketteur

Ben jij iemand met hart voor hout?

Jij? Een ervaren parketteur met passie voor je vak?
Wij? Een groeiend en vakkundig bedrijf met de juiste aandacht voor jou!

Op korte termijn zijn wij op zoek naar iemand die perfect in ons team past. Je mag van ons verwachten dat we een eenheid zijn die met passie houten vloeren maakt en trots zijn op ons werk. Wij hebben voor jou een zelfstandige functie waarin je mee kunt groeien met ons als bedrijf in een prettige & gezellige werksfeer.

Klinkt dit goed in jouw oren? Stuur z.sm. je CV en motivatie naar hr@depaalparket.nl t.a.v. Caspar Schellekens.

De Paal - Vacature parketteur

Stagiaires

Stagiaires zijn welkom bij De Paal

Elk jaar zijn er bij ons diverse stageplekken beschikbaar. Van op de vloer tot in de fabriek & in ons verkoopteam ben jij welkom! Onze stagiaires werken mee, leren van ons het vak en maken deel uit van ons team. En ook belangrijk: wij leren ook graag van jou! Stuur jouw gemotiveerde bericht + CV naar hr@depaalparket.nl.

De Paal - Stagiaires

Interesse? Mail je sollicitatie

De Paal parket - Houten vloer
Direct solliciteren

Fun events per jaar

Showrooms

Stuks fruit per week

EK / WK Poule iedere 2 jaar