Werken bij

Project coördinator

Wij zoeken de schakel

Ben jij die spin in het web, sta jij communicatief je mannetje en werk je graag samen? Ben jij iemand die meerdere projecten wil draaien en tegelijkertijd ervoor zorgt dat de processen efficiënt en goed werkbaar ingericht zijn?

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een projectcoördinator bij De Paal in Schijndel. Jij bent de schakel tussen de verschillende afdelingen en de eindverantwoordelijke voor een zeer tevreden klant.

Bekijk de vacature
De Paal - Vacatures - Projectcoordinator

Parketteur

Wij zoeken iemand met hart voor hout!

Jij? Een ervaren parketteur en/of pvc legger met passie voor je vak?
Wij? Een groeiend en vakkundig bedrijf met de juiste aandacht voor jou!

Op korte termijn zijn wij op zoek naar iemand die perfect in ons team past. Je mag van ons verwachten dat we een eenheid zijn die met passie houten vloeren maakt en trots zijn op ons werk. Wij hebben voor jou een zelfstandige functie waarin je mee kunt groeien met ons als bedrijf in een prettige & gezellige werksfeer. Ook staan wij open voor omscholing als het gaat om kandidaten uit de standbouw/evenementenbranche.

Klinkt dit goed in jouw oren? Stuur z.sm. je CV en motivatie naar hr@depaalparket.nl t.a.v. Caspar Schellekens.

De Paal - Vacature parketteur

Stagiaires

Stagiaires zijn welkom bij De Paal

Elk jaar zijn er bij ons diverse stageplekken beschikbaar. Van op de vloer tot in de fabriek & in ons verkoopteam ben jij welkom! Onze stagiaires werken mee, leren van ons het vak en maken deel uit van ons team. En ook belangrijk: wij leren ook graag van jou! Stuur jouw gemotiveerde bericht + CV naar hr@depaalparket.nl.

De Paal - Stagiaires

Interesse? Mail je sollicitatie

Direct solliciteren