Skip to main content
Blog

PVC-vloer leggen

By 21 november 2023mei 24th, 2024No Comments

Een pvc vloer leggen

De Paal parket - Houten vloer

Doe je dat zelf of schakel je een expert in?

Ben jij al bekend met de pvc vloer? Nee? Dan laten we je hier graag kennis mee maken, de vloer is niet voor niets erg geliefd! Dit komt doordat er tegenwoordig erg veel mooie pvc vloeren te verkrijgen zijn die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Bovendien zijn de vloeren in allerlei soorten en maten aan te schaffen, blijven ze langer mooi en zijn ze voor een goede prijs te verkrijgen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is een andere fijne bijkomstigheid het gegeven dat een pvc vloer leggen relatief eenvoudig is.

Do it yourself

Zie je een pvc vloer wel zitten en wil je deze vloer graag zelf leggen? Dan is een goede voorbereiding van groot belang. Dit doe je door de juiste benodigdheden in huis te halen, vooraf te meten hoe en waar de vloer moet komen te liggen, de ondervloer voor te bereiden en het stappenplan goed door te lezen. Met het laatstgenoemde wordt de informatie bedoeld die bij de planken geleverd wordt. Houd je met al deze aspecten rekening, dan wordt een pvc vloer leggen heel wat eenvoudiger. Daarnaast is het ook slim om voor klik pvc te kiezen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je de planken van deze pvc makkelijk in elkaar klikken.

Schakel een expert in

Heb je twee linkerhanden en neem je liever niet het risico om de vloer zelf te leggen? Dan helpen wij jou hier graag bij. Naast dat we de mooiste pvc vloeren, met een houtlook, verkopen, beschikken we ook over veel technische kennis en ervaring. Een pvc vloer leggen gaat ons dan ook erg gemakkelijk af, met een hoogwaardig eindresultaat tot gevolg. We durven dan ook wel te stellen, dat zelfs echte houtfanaten een warm gevoel krijgen van het eindresultaat.

Waar haal je een pvc vloer?

Een pvc vloer kent dus tal van voordelen en voor je het weet is zelfs een pvc visgraat vloer al geïnstalleerd. Maar wat je misschien niet begrijpt, is waarom je een pvc vloer bij een houten vloerenspecialist zou kopen. Toch is dit een goede keuze! Wij kijken door een ‘houten bril’ naar de pvc vloer en beschikken over ervaring en vakmanschap, waardoor voor ons alleen het beste goed genoeg is. Dit is aan het eindresultaat af te lezen. Neem dan ook contact met ons op, om samen te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer over pvc vloeren
Karakteristieke visgraat - PVC Vloeren - De Paal Parket
Schuurwoning - Houten vloeren - De Paal Parket

Bezoek de showroom
in schijndel

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek