Skip to main content
Blog

Traprenovatie: trap bekleden met PVC

By 4 juli 2024No Comments

Ook voor een traprenovatie met hout of PVC kun je terecht bij De Paal Parket

De Paal parket - Houten vloer

De Paal Parket realiseert niet alleen houten vloeren en PVC-vloeren, maar ook traprenovaties. Wil je een trap renoveren? Dan gaat dat verder dan enkel nieuwe treden. Een trap is onderdeel van het interieur, wat past het beste bij jouw interieur? En wat zijn de mogelijkheden wat betreft de veiligheid, denk hierbij aan antislip en slijtvastheid. Bovendien is een geluiddempende afwerking gewenst. Bij De Paal Parket staan veiligheid én duurzaamheid voorop en wordt er enkel gewerkt met de beste materialen.

Traprenovatie met hout

Zoals benoemd gaat een trap renoveren verder dan enkel nieuwe treden, er komen meerdere technische aspecten bij kijken. Denk hierbij aan de ideale afmetingen van de traptreden en een geluiddempende factor. De Paal Parket maakt gebruik van een speciale lijm die zorgt voor een stevige montage én de hoogst mogelijke geluidsdemping. Bij een houten traprenovatie door De Paal Parket komt er nauwelijks kit aan te pas door de precisie van het paszagen.

Een PVC-traprenovatie

Laat je jouw trap bekleden met PVC dan ben je verzekerd van een geluiddempend en slijtvast resultaat. Het is vrijwel onmogelijk om in de PVC-kwaliteitsmaterialen krassen te krijgen. Een veilige trap is natuurlijk erg belangrijk, bij De Paal Parket wordt er veel aandacht besteed aan de selectie van de beste materialen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over uitglijden op de trap. Daarnaast is een PVC-trap makkelijk te onderhouden. Al met al is PVC een populaire keuze als het gaat om een traprenovatie.

Complete traprenovatie in 2 dagen

Met precisie, passie en perfectie voorziet De Paal Parket jouw trap van een nieuw uiterlijk in 2 dagen. Een trap is onderdeel van het interieur en dient daarom naadloos aan te sluiten op de vloer en dat is waar De Paal Parket hun vakmanschap van gemaakt heeft. Of je nu kiest voor een volledig nieuwe, houten trap of een trap renovatie: De Paal Parket zorgt voor een hoogwaardige afwerking die zowel duurzaam als stijlvol is. Laat je inspireren: bekijk onze Pinterest pagina.

Traprenovatie - Open trap - De Paal Parket - houten trap, pvc trap
Traprenovatie - De Paal Parket - houten trap - pvc-trap

Bezoek de showroom
in schijndel

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek