Skip to main content
Informatie

Grootste showroom in Brabant

By 9 januari 2024januari 23rd, 2024No Comments

De grootste showroom van Brabant!

De Paal parket - Houten vloer

Passie en perfectie, dat zijn de twee woorden die onze vloeren het beste omschrijven. Met veel zorg gaan wij voor onze klanten aan de slag om vloeren te leveren die volledig aansluiten bij hun wensen. Hierbij maakt het niet uit of gekozen wordt voor een moderne Hongaarse puntvloer, een pvc vloer of een klassieke laminaat vloer; we laten wensen uitkomen. Ons assortiment is veelzijdig en daarom kan het lastig zijn de juiste keuze te maken. Dit is dan ook de reden dat we je graag uitnodigen in de grootste showroom van Brabant! Een plek waar wij graag kennis met je maken en waar jij onze vloeren in het echt kunt ervaren.

750 staalborden

Wij geloven erin dat je passie, sfeer en perfectie niet op een afbeelding kan zien. Daarom was de realisatie van onze royale showroom, van 650m2, absoluut een must. Treedt binnen in onze wereld, een wereld vol vloerinspiratie, passende adviezen en kwalitatief hoogwaardige producten. Naast dat je de verschillende vloeren in verschillende ruimtes kunt ervaren, lenen wij ook wel 750 stalen uit. Deze kun je mee naar huis nemen om te jouw keuzes te overwegen en een doordachte beslissing te maken. Maar hier helpen onze experts je natuurlijk ook erg graag bij.

Adviseurs als aanspreekpunt

Je kunt in de showroom een afspraak maken met onze adviseurs. Zij hebben kennis van het vak en weten precies waarbij ze jou kunnen helpen. Een voorafgaand persoonlijk gesprek helpt hier uiteraard ook bij. Door de opgedane kennis en ervaring worden onze adviseurs het aanspreekpunt voor het maken van de juiste keuze op het gebied van houten vloeren en pvc vloeren. Samen met jou vinden zij dé perfecte vloer die niet alleen past bij jouw smaak, maar ook bij het budget en jouw levensstijl passen.

Een gesprek inplannen

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om op voorhand een gesprek in te plannen. Dit doe je heel eenvoudig door op onze website naar de kopje adviesgesprek te gaan. Hier kun je jouw naam achterlaten en voorkeuren doorgeven. Aan de hand daarvan word je gekoppeld aan één van onze adviseurs en krijg je een uitnodiging om onze showroom te bezoeken. Pas als je deze uitnodiging hebt gehad, staat het gesprek vast en kun je langskomen voor passend advies. Op deze manier leveren we altijd planken op maat, die volledig aansluiten bij jouw wensen. Bezoek onze showroom, de koffie staat klaar!

Meer showroom
Grootste-showroom-Brabant_1-1920x1080
Grootste-showroom-Brabant_2-1920x1080

Bezoek de showroom
in schijndel

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek