Skip to main content
Informatie

Inspiratie houten en pvc vloer

By 16 januari 2024januari 23rd, 2024No Comments

Inspiratie: houten vloeren en pvc vloeren naast elkaar

De Paal parket - Houten vloer

Voor houten vloeren en pvc vloeren ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Beiden vloeren beschikken over andere kwaliteiten, maar lijken in sommige opzichten ook ontzettend veel op elkaar. Over de verschillen tussen houten planken en pvc lees je meer in onze andere blog. In dit artikel gaan we het namelijk alleen hebben over de prachtige uitstraling van beiden vloeren en tonen we je wat de mogelijkheden zijn. Laat je hier dan ook vooral door inspireren! 

Riant appartement met houten vloer

Wanneer je dit riante appartement in Katwijk aan Zee binnenkomt, is het de typische houten vloer die direct alle aandacht opeist. De houten vloer is woning breed te vinden en draagt op zijn eigen manier bij aan de uiteindelijke rustige en warme uitstraling van het interieur. Om de ruimtes een unieke uitstraling te geven werd de houten vloer gecombineerd met contrasterende kleuren. Hierdoor ontstond een harmonieus geheel met een betoverende charme. Het toont al dat je met houten planken kunt bereiken.  

Katwijk aan Zee_Thomas de Gier_1920x1080
Riant appartement - Houten vloeren - De Paal Parket

Houtlook pvc vloer

Tijdens de realisatie van het volgende interieur werd gekozen voor een houtlook pvc vloer. De planken zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en leveren een mooie bijdrage aan het stijlvolle interieur. Hoewel gekozen is voor zwarte accenten, werd dit gecombineerd met zachte tonen. Het geheel voelt daarom zowel modern als exclusief aan. Het pvc vormt de verbindende factor tussen deze twee interieurstijlen. Een pvc vloer is dan ook niet voor niets erg geliefd.

Barcelona02_1920x1080
Barcelona02_1920x1080_2

Visgraat houten vloer

Je hebt net twee projecten met rechte houten planken en pvc mogen bewonderen, maar er is nog zo ontzettend veel meer mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld deze prachtige houten vloer met een mooi visgraat patroon. De visgraat vloer schitterend op de gehele begane vloer en sluit perfect aan op alle raampartijen. Door de grote hoeveelheid licht dat de woning binnenkomt, komt de vloer goed tot zijn recht en wordt het verfijnde ontwerp het stralende middelpunt! 

Vrijstaande villa - Houten vloer - De Paal Parket
Visgraatvloer_Vrijstaande-villa-Meierijstad_1920x1080

Mooie pvc vloer

Gelukkig is het ook mogelijk om de pvc vloer in een visgraat patroon te leggen. Op de afbeeldingen zie je hoe dit eruit komt te zien. Wederom is gekozen voor een plank die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Op deze manier ervaren de bewoners het beste van twee werelden: het interieur ziet er fantastisch uit en de vloer vraagt relatief gezien vrij weinig onderhoud!  

Alicante105_1920x1080
Alicante105_1920x1080

Bezoek de showroom
in schijndel

De Paal parket - Houten vloer
Plan een adviesgesprek